E-Commerce Product manager

Gör karriär inom den växande e-handeln!

Utbildningen E-Commerce Product manager ger dig kompetens att utveckla digitala affärer och ta fram e-handelslösningar som skapar långsiktig affärsnytta/effekt i företag. Du förbereds för att ta ett affärsmässigt helhetsansvar för produkt/lösning, affärsnytta, kundupplevelse, lönsamhet och affärsutveckling.

Product management är ett kompetensområde som har utvecklats snabbt under de senaste åren och fortsätter att göra så i takt med att företag snabbt behöver kunna erbjuda produkter, tjänster och lösningar.

Som produktledare i utvecklingsprojekt inom digital handel behöver du kunskaper inom flera områden. I utbildningen utvecklar du kunskaper i central delar av ett e-handelssystem med fokus på e-handels-plattform, affärssystem, integrationer, processkartläggning och verksamhetsutveckling. Vidare får du en gedigen grund i e-commerce, omnichannel retailing, affärsmodeller, agil utveckling och product management. I yrkesrollen blir du produktens/lösningens röst och en brygga mellan användarna, tekniken och affären. En efterfrågad kompetens i webb- och e-handelsprojekt, systemutveckling och verksamhetsutveckling.

Du kan jobba som

  • Product Manager (produktledare) inom e-handel
  • E-handelsansvarig
  • Affärskonsult e-handel

Utbildningen erbjuds på följande orter:
Uddevalla, Lidköping och Borås

Senast ändrad: 2018-05-14 Uppdaterad av: Uddevalla Kicki Henningsson

Utbildningens längd:
400 YH-poäng, 2 år

Behörighetskrav:
Grundläggande behörighet. Godkänt betyg i Svenska 1/A, Matematik 2/B, Engelska 5/A. Godkänt betyg i en av följande kurser: Affärsutveckling och ledarskap, Näthandel 1, Företagsekonomi eller motsvarande kunskaper.

Sista ansökningsdag:
Öppen för sen ansökan

Nästa kursstart:
27 augusti 2018

Ansökan skickas till:
hcb.se/e-commercelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mer information:
Utbildningsledare Joakim Nilsson,
0522-69 61 28, joakim.nilsson[a]uddevalla.se

Utbildningen erbjuds på följande ort/orter:
Uddevalla. Lidköping och Borås

Yrkesutbildning Fyrbodal
Fyrbodals kommunalförbund yvonne.samuelsson@fyrbodal.se