Trollhättan & Vänersborg

I Trollhättan är det lagom avstånd till det mesta man kan önska sig. Härligt boende, goda möjligheter till aktiv fritid, shopping, nöjesliv, kultur och vacker natur. Inget ligger längre bort än en kvart.

Göta älv rinner som en ådra genom staden och här möts vatten, vägar och järnväg. Vi har ett riktigt bra läge och smidiga kommunikationer i alla väderstreck.

Vänersborg är regionhuvudstaden vid Vänerns sydspets. Folk som flyttar hit säger att de uppskattar närheten till natur och vatten, två värden som vi försöker förädla när vi planerar nya bostadsområden.

Med sina 38 000 invånare har Vänersborg kvar småstadscharmen, men erbjuder ett utbud av kultur, föreningar och restauranger som gör att du inte behöver sakna något.

De senaste åren har fler och fler upptäckt att Trollhättan eller Vänersborg är ett bra ställen att bo och verka i. De snabba förbindelserna till Göteborg är bara en anledning.

www.trollhattan.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
www.vanersborg.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För närvarande finns inga yrkesutbildningar på gymnasienivå att söka.

Läs gärna på vuxenutbildningens hemsida för att se om någon utbildning är på gånglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster...

Senast ändrad: 2015-03-11 Uppdaterad av: Trollhättan o Vänersborg Dan Andersson

Yrkesutbildning Fyrbodal
Fyrbodals kommunalförbund yvonne.samuelsson@fyrbodal.se